Сертификат за качество ISO-9001

ПОЛИТИКА ПО КАЧЕСТВОТО

ПОЛИТИКАТА ПО КАЧЕСТВОТО НА ОПАЛ СИСТЕМС ООД ГР. ПЛОВДИВ Е СВЪРЗАНА С ВИЖДАНЕТО НА РЪКОВОДСТВОТО ЗА РАЗВИТИЕТО НА ФИРМАТА ПРИ ТЪРГОВИЯ, ПОДДРЪЖКА И РЕМОНТ НА ОФИС ТЕХНИКА РЕЦИКЛИРАНЕ И ЗАРЕЖДАНЕ С КОНСУМАТИВИ НА ОФИС ТЕХНИКА НА ЦЕНИ И С КАЧЕСТВО, ОТГОВАРЯЩИ НА ИЗИСКВАНИЯТА НА КЛИЕНТИТЕ И НОСЕЩИ МАКСИМАЛНА ПОЛЗА ЗА ФИРМАТА И НЕЙНИТЕ КЛИЕНТИ И ПАРТНЬОРИ. За изпълнение на ПОЛИТИКАТА ПО КАЧЕСТВОТО, Ръководството на ОПАЛ СИСТЕМС ООД ГР. ПЛОВДИВ е определило следните основни цели:
  • разширяване на заемания от Организацията пазарен дял в сферата на Търговията, поддръжката и ремонта на офис техниката. Рециклиране и зареждане на консумативи за офис техниката;
  • непрекъснато повишаване качеството на предлаганите продукти и услуги в съответствие с нарастващите изисквания на Клиентите;
  • използване на нови методи за оценка и анализ при изследване на изискванията на Клиентите; повишаване на икономическата ефективност от дейността ;
  • повишаване на ефективността при използване на наличните материални, човешки и финансови ресурси;
  • непрекъснато повишаване на квалификацията на служителите;
  • поддържане мотивацията на служителите за постоянни подобрения в ежедневната работа;
  • осигуряване и поддържане на ефикасна работна среда;
  • увеличаване дела от печалбата, използван за реинвестиране;
  • непрекъснато подобряване и усъвършенстване на внедрената и поддържана Система за управление на качеството.
За постигане на тези цели Ръководството на ОПАЛ СИСТЕМС ООД ГР. ПЛОВДИВ е разработило, внедрило и поддържа Система за управление на качеството, в съответствие с изискванията на международния Стандарт БДС EN ISO 9001:2008. Ръководството на ОПАЛ СИСТЕМС ООД ГР. ПЛОВДИВ е създало условия за стриктно спазване изискванията на Системата за управление на качеството във Фирмата и работи за активното съдействие на ръководния и изпълнителски състав в нейното развитие.

КАТО УПРАВИТЕЛ НА ОПАЛ СИСТЕМС ООД ГР. ПЛОВДИВ, ДЕКЛАРИРАМ: ЛИЧНОТО СИ УЧАСТИЕ И ОТГОВОРНОСТ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЯВЕНАТА ПОЛИТИКА ПО КАЧЕСТВОТО, ОСИГУРЯВАЩА УСТОЙЧИВОТО РАЗВИТИЕ НА ОПАЛ СИСТЕМС ООД ГР. ПЛОВДИВ

01.03.2016 г.
гр.Пловдив

Референция

С настоящата референция ние от "Доверие-Брико" АД, бихме искали да споделим своята удовлетвореност и висока оценка за работата и професионализма на фирма "ОПАЛ СИСТЕМС." ООД.

Благодарение на индивидуалният им подход и детайлно проучване на нуждите ни, те изпълниха и продължават да изпълняват задълженията си свръзани с поддръжка на офис техника и консумативи с изключителна коректност и отговорност.

Продължаваме да разчитаме на услугите на "ОПАЛ СИСТЕМС" ООД за безпроблемната ни работа. Препоръчваме "ОПАЛ СИСТЕМС" ООД при нужда от качествена и отговорна услуга за развитието на вашият бизнес в правилната посока.

Дата: 12.12.2015
гр.Пловдив

Референция

Работим от няколко години в партньорство с ОПАЛ СИСТЕМС ООД и сме изключително доволни от постигнатите резултати и нивото на качество в доставените услуги във връзка със зареждане и рециклиране на консумативи за офис нуждите ни. Повреди се отстраняват в най-кратки срокове и винаги са коректни във всяко едно отношение.

Препоръчваме ОПАЛ СИСТЕМС ООД на всеки, които държи на безусловно качество, както и на кореткно и отговорно отношение свързано с офис процедурите.

Дата: 20.12.2015
гр.Пловдив

Референция

ДКЦ "Свети Георги" ЕООД - Пловдив, издава настоящата референция като потвърждение за изградените безупречни взаимоотношения с фирма „Опал Системс" ООД.

Дружеството ни има делови - търговски отношения от 2001 г. По време на дългогодишното ни сътрудничество фирма „Опал Системс" ООД винаги е била коректен партньор.

С увереност можем да заявим, че фирмата поддържа висок професионализъм и стандарт на работа.

Наблюденията ни за работата на „Опал Системс" ООД са за наличието на добра организация, което отговаря на очакванията ни за бързо и качествено обслужване.

Дата: 15.02.2016
гр.Пловдив